Livet anno 31. august

I morgen begynner jeg på skolen. Får litt vondt i magen – på en litt fin måte – av å tenke på det, men føler meg ikke særlig nervøs. Jeg har hatt for mange første skoledager på ny skole til å bli nervøs av noe sånt. Nervøsitet er forøvrig overvurdert, det er jo tross alt sånn at enten så går det bra eller så går det over, uansett hvor klisje det høres ut.

IMG_2018.JPG

De siste ukene har gått fort og sakte på samme tid. Sommerfeien har totalt sett vært alt for lang men jeg har alikevel på magisk vis klart å fylle dagene med ett eller annet. Mye av tiden har gått til flytting og ellers veldig materalistiske ting når det kommer til innredning av det lille, men også store 10kvm rommet jeg nå bor i. Har kjøpt fem planter og er blitt overbestyttende og stolt plantemamma. Ellers ser rommet litt ut som noe tatt ut fra et pinterest board, men det er jo greit det. Folk liker jo sånt, og jeg er folk.

IMG_2086

På lørdag startet heldigvis teaterpublikumsesongen igjen for min del. Var på Det Norske Teatret og så Songfuglen. Fy faen så vondt og vakkert på samme tid! Frank Kjosås må være en av verdens beste teaterskuespillere, flyter igjennom hele følelsesregisteret flere ganger i løpet av 90 minutter. Og så utrolig mange flotte kvinnelige karakterer skal man lete lenge etter selv om de kanskje lever i et litt vel destrukivt samfunn. Skal definitivt se den en gang til, kanksje to, kanskje tre. Songfuglen er forøvrig først og fremst en fantastisk liten bok som definitivt annbefales å lese, men ikke nødvendigvis før en ser teaterstykket.

IMG_2062.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s